La formatgeria de Sitges va nèixer el 2011 com una petita boutique de venda i degustació de formatges artesans i amb denominació d’origen espanyols així com de productes selectes. Temps després, el 2016 vam donar un pas més obrint La cuina de la formatgeria, un espai gastronòmic amb cuina on el formatge i la cuina de la iaia són els autèntics protagonistes.

 

Volem fomentar la cultura del formatge de qualitat i reconèixer el treball dels productors artesans. Per això comptem amb una àmplia oferta de formatges artesanals i de llet crua de diferents racons d’Espanya. A diferència del formatge industrial, el formatge artesà és un producte de temporada que cal consumir en el millor moment. Per aquest motiu, la nostra carta canvia constantment i seleccionem personalment cada un dels formatges que oferim als nostres clients, treballant directament amb ramaders i productors.

 

Mica en mica, hem anat sumant noves referències d'altres indrets del món com França, Suïssa, Itàlia, Holanda o Portugal entre d'altres, però sempre mantenint un gran respecte per la qualitat i el treball de ramaders i formatgers artesans.

© 2023

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now